افت فشار خون، اختلالی است که اکثر ما حداقل برای یکبار آن را تجربه کردهایم. این وضعیت معمولاً عادی است و نیازی به درمان خاصی ندارد. اما در صورت طولانیشدن علائمتان باید علت افت فشار خون تشخیص داده شود. سپس پزشک درمان فشار خون پایین را بر اساس علت آن تجویز میکند.
برای اطلاعات بیشتر در مورد آنچه که ما در مورد ژنتیک بیماری های خودایمنی می دانیم، سایر عواملی که می توانند باعث ایجاد خودایمنی شوند و اقداماتی که در صورت افزایش خطر ابتلا می توانید انجام دهید، مقاله ما ر ا بخوانید.
فاگوسیتها، سلولهایی هستند که عوامل خارجی را پس از شناسایی به روش فاگوسیتوز از بین میبرند. این روش به این ترتیب است که ابتدا فاگوسیتها اطراف سلولهای خارجی را با غشای خود در بر میگیرند و سپس آنها را به درون خود برده و با آنزیمهای درون سلولی خود هضم میکنند.
اگر فرد علائم آنافیلاکسی را نشان داد، هر کسی که همراه او است باید فوراً برای کنترل علائم او اقدام کند.
یکی از دلایل مهم رخ دادن لکههای سفید عملکرد نادرست سلولهای پوستی تولیدکنندهی ملانین است.
مصرف برخی از داروها همچون داروهای ادرارآور، مسدودکنندههای آلفا و بتا، داروهای پارکینسون، داروهای ضدافسردگی
آدنوئیدها: شامل دو غده کوچک هستند که در قسمت پشتی بیماری خود ایمنی بینی قرار دارند.
در صورت بروز هر یک از نشانه های اولیه قند خون بالا، حتما قند خون خود را چک کرده و با پزشک خود تماس بگیرید.
میکروبیولوژی صنعتی – کاربرد میکروب ها در صنعت به زبان ساده
در افرادی که استعداد ژنتیکی دارند، برخی عوامل خطر محیطی – مانند سموم، عفونت ها و رژیم غذایی – ممکن است باعث ایجاد ایجاد بیماری خودایمنی شوند.
ما می دانیم که ژنتیک و سابقه خانوادگی شما در این امر نقش دارند. این امکان وجود دارد که بسیاری از بیماریهای خودایمنی بر اثر تعامل عوامل محیطی و ژنتیک افراد ایجاد شوند، مانند:
دکترتو یک وبسایت سلامتمحور است که از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در بازار سلامت الکترونیک ایران آغاز کردهاست. ما در کنار فعالیت به عنوان یک مرجع نوبتدهی پزشکان، سعی میکنیم با تولید مقالههای علمی و معتبر در حوزه پزشکی در مجله سلامت دکترتو، دانش عمومی جامعه را نسبت به مسائل سلامت افزایش دهیم.
بیماری های خودایمنی می تواند بر گروههای خاصی از افراد بیشتر تأثیر بگذارد: ما میدانیم که برخی از گروههای دارای مردم احتمال بیشتری برای ابتلا به بیماری های خود ایمنی هستند.
افت فشار خون وضعیتی که به آن افت فشار خون ارتواستاتیک هم میگویند یکی از انواع پایین آمدن فشار خون است. در این شرایط هنگامی که از وضعیت نشسته یا درازکشیده به حالت ایستاده تغییر حالت میدهید، فشار خونتان بهصورت ناگهانی میافتد.